Quantum Entrepreneur, jaaropleiding - Be the change you want to see in the world

Het is bewezen dat succes voor 80% bepaald wordt door mindset, overtuigingen en emoties en slechts voor 20% door strategie. Daarom richten wij onze aandacht op de mens achter de ondernemer of leidinggevende, met name op diegene die het oorspronkelijke vuur heeft aangewakkerd om iets impactvol te creëren en zo op z’n eigen unieke manier bij te dragen aan de maatschappij. ‘The Quantum Entrepreneur’ combineert een business mentaliteit met volledig leiderschap over z’n zijn. Het is onze intentie om jou hiernaartoe te laten groeien zodat je een nieuwe weg kan banen in de manier waarop je zaken doet en kan aantrekken wat je maar wil.

 

4 modules van twee dagen

Module 1 - Leading by being

2 daagse: Als ondernemer of manager word je voortdurend uitgedaagd om in je kracht te blijven. De initiële passie waarmee jij jouw rol hebt opgenomen, dreigt nu en dan overschaduwd te worden door de waan van de dag, door de onvermijdelijke groei- en evolutiepijnen die je pad kruisen en door de veranderende context waarin jij en je organisatie je bevinden. Daar die passie nu net hetgeen is wat je nodigt hebt om impact te maken en anderen te inspireren, dien je de toegang ertoe ook zuiver te houden. Tijdens deze 2-daagse leren we je hoe je de principes van leiderschap verder kan integreren zodat je vanuit een diepe verbondenheid met je authentieke kern, een grote zelfkennis, en een gevoel van innerlijke rust als leider kan floreren. 

Module 2 – Mastering the yin

2 daagse: Hoe ervaar jij vandaag de betrokkenheid van je teamleden? In welke mate zijn je medewerkers gelukkig en heerst er een sfeer van onderling vertrouwen? Hoezeer hebben zij de ruimte om hun talenten te laten zegevieren en in dat proces nu en dan te falen? Tot op welke hoogte is er sprake van een feedback cultuur en transparantie? En hoe ga je om met klanten, leveranciers en andere stakeholders? De nieuwe leider integreert de zachte yin-energie in het functioneren van het team en heeft het lef om ‘beyond the spoken’ te gaan. Tijdens deze 2-daagse leren we je hoe je er dankzij de principes van communicatie in slaagt flow te creëren en te behouden zodat verborgen energie vrijkomt, positieve dynamiek zich ontplooit en duurzame transformatie zich voltooit. 

Module 3 – Mastering the yang

2 daagse: Gelijkgestemde investeerders aantrekken, de juiste positionering vinden in de markt, nieuwe klanten werven, je omringen met gedreven medewerkers, … Al geef je het team inspraak in deze processen, toch heb jij als leidinggevende de regie in handen aangezien je de eindverantwoordelijkheid draagt. Jij bent diegene die vanuit het grotere plaatje beslissingen kan nemen en mensen kan aanzetten tot actie. Tijdens deze 2-daagse geven we je concrete tools om je HR-, sales- en marketingprocessen te optimaliseren zodat je een resultaatgericht groeiplatform kan installeren en in stand houden. 

Module 4: The intuitive entrepreneur

2 daagse: Intuïtieve ondernemers overstijgen het chaotisch en conflicterend denken en werken vanuit de flow. Omdat ze zich in een dynamische stroom met het universum bevinden, doorbreken ze obstakels en creëren overvloed. Hun bedrijven groeien om basis van de universele wetten.

Je leert te creëren vanuit de kracht van bewustzijn. Het is een reis van inspanning en strijd naar magie en harmonie.

 

Solo Trip, Zwitserland

7 daagse: De Vision Quest is een eeuwenoude overgangsrite: de reis naar het middelpunt van de ziel. De solo trip is voor de mens van vandaag een krachtige manier om zijn gevoel van verwondering en verbinding met de aarde te herstellen. Bij hen die een Vision Quest doen, vindt er een verandering in het bewustzijn plaats. In de Vision Quest staat de zoektocht naar een 'visioen' centraal. Ook al verschilt de vorm van de Vision Quest van cultuur tot cultuur, de essentie is vaak dezelfde: je bent alleen in afzondering in de natuur, zonder voedsel (wij gaan echter wel sober eten) , en je opent je voor inspiratie voor je leven. De Vision Quest is jouw afspraak met Spirit, om je leven te vernieuwen, richting en healing te vinden en je bestemming op aarde te vestigen in jezelf.
Deze zal plaats vinden in speseptember 2021.

 

Executive coaching

10 uur individuele coaching om je persoonlijke blokkades op te sporen en te herprogrammeren.  Als topmanager of ondernemer word je continu uitgedaagd om zowel jezelf als de mensen rondom je te leiden. Projectresultaten, kwartaalcijfers, ... als puntje bij paaltje komt, kijken mensen hiervoor in jouw richting, toch? Heel wat verantwoordelijkheden rusten op jouw schouders. En dan gaat het erom de juiste talenten aan te boren en je innerlijke kracht te gebruiken. Als executive coach help ik je bij het versterken van jouw persoonlijk leiderschap waardoor je vanuit je authentieke zelf je rol als leider kan opnemen. Het coaching traject wordt volledig afgestemd op jouw groeiambities. 

 

Mastermindgroep

Dankzij de verbinding  en gesprekken wordt je als entrepreneur gesteund in het nemen van belangrijke beslissingen, je krijgt cruciale inzichten die bijdragen aand de groei van je bedrijf. De leden van deze exclusieve groep zetten zich in voor wederzijdse groei en verbetering van alle leden. De kracht achter een mastermind is dat problemen sneller en efficiënter worden opgelost en dat kansen worden benut op een manier diat je alleen niet kan.

7 maal  komen we 1.5 uur samen als groep om je groei te garanderen en de nodige ondersteuning te bieden. Dit gebeurd via het online platfrom Zoom. Dit is een netwerk van ondernemers die willen groeien. In winst, omzet en werkgebied, maar ook in plezier, impact en vrijheid. We werken aan je persoonlijke groei:

  •  Je durft in jezelf te investeren;
  • Je bent bereid om je open en kwetsbaar op te stellen; 
  • Je wilt andere ondernemers helpen bij hun uitdagingen; 
  • Je staat open voor andere manieren van denken en doen.


Algemene informatie

Het traject loopt 1 jaar en gaat van start in oktober; Gezien de COVID kunnen de 4 modules aangepast worden naar virtuele bijeenkomsten...

Gezien de grote uitdagingen van vele ondernemers heb ik besloten om enkel dit jaar deze opleiding aan de prijs van 7850€ excl. BTW aan te bieden ipv. 10.600€ excl. BTW. Dit is een korting van 35% . Je kan kiezen om het hele bedrag onmiddelijk te betalen of  3x 2700€ excl. BTW te betalen. 

Er is ook nog tot 10/9/2020 de mogelijkheid om te genieten van het early bird tarief van 6950€ excl.BTW

Plaasten zijn beperkt.

Maak snel een afspraak voor een intake gesprek. Ja kan me bellen op 0475 78 08 42 of een email sturen naar info@arianeverrijken.be

Er is tevens een info avond gepland op 8/9/2020  en  22/9/2020 telkens om 20uur. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Investering

  • Vennootschap : € 7850 overnachtingen/avond eten zijn niet inbegrepen
  • Early Bird : € 6950 overnachtigingen/avond eten zijn niet inbegrepen