LET'S MEET: Q&A QUANTUM ENTREPRENEUR

 80% psychologie en 20% strategie! 

Het is bewezen dat succes voor 80% bepaald wordt door mindset, overtuigingen en emoties en slechts voor 20% door strategie. De Quantum Entrepreneur is een jaaropleiding voor ondernemers die willen evolueren naar "de nieuwe economie". Covid 19 heeft de wereld voor goed verandert. Hoe sta je nu in die wereld? Wat verwachten je klanten meer dan ooit? Wat willen de collega's? Hoe kan ik mijn mindset controleren! 

Wat heb ik nodig om constant te evolueren als leider , in mijn bedrijf  en in deze wereld? 
 

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”      Albert Einstein

In dit jaartraject richten wij onze aandacht op de mens achter de ondernemer of leidinggevende, met name op diegene die het oorspronkelijke vuur heeft aangewakkerd om iets impactvol te creëren en zo op z’n eigen unieke manier bij te dragen aan de maatschappij. ‘The Quantum Entrepreneur’ combineert een business mentaliteit met volledig leiderschap over z’n zijn. Het is onze intentie om jou hiernaartoe te laten groeien zodat je een nieuwe weg kan banen in de manier waarop je zaken doet en kan aantrekken wat je maar wil. 

  • Het traject bestaat uit 4 dynamische en lifechanging workshops waar je ongekende mogelijkheden ontdekt en je potentieel ontluikt. 
  • 10 uur executive coaching.
  • 7 mastermind bijeenkomsten waar we samen bouwen aan je bedrijf.
  • We eindigen het jaar met de solo trip. De reis naar het middelpunt van je Zijn. 

Benieuwd of wil je meer informatie? schrijf je dan vlug in, je krijg dan een togang code! 

Ik weet het even niet meer

Ik ben er om je vragen best mogelijk te beantwoorden. Laten we bijeenkomen en oplossingen vinden, inspiratie opdoen. Dit is een periode van crisis en ook een periode van new beginnings. Deze economische winterperiode  vraagt om een welbepaalde aanpak. 

Data

8 september en/of 22 september telkens om 20 uur. Laat me even weten welke date je verkiest.

Prijs

Gratis. Laten we kennis maken! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Investering

  • Vennootschap : € 00