Insights Discovery

Wat is Insights Discovery ?

Insights Discovery is een praktisch en toegankelijk kleurenmodel waarmee we de prestaties van mensen én organisatie helpen verbeteren. Een persoonlijkheidstest geeft inzicht in de unieke kwaliteiten van medewerkers en brengt hun toegevoegde waarde haarscherp in kaart. Insights Discovery biedt concrete handvatten voor versnelde persoonlijke groei en teamontwikkeling en vormt de sleutel tot effectievere samenwerking en aldus betere resultaten.

Hoe werkt Insights Discovery ?

De kleuren van Insights Discovery refereren naar gedragsvoorkeuren die bepalen hoe mensen reageren, denken en handelen als hun meest natuurlijke zelf.

Iedereen heeft de vier kleuren in zich. Aan de hand van een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst, ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over de individuele medewerker gaat en dat laat zien waar diens kwaliteiten en ontwikkelingspunten liggen. Door hun zelfinzicht te verbeteren, worden werknemers gestimuleerd het allerbeste uit zichzelf te halen.

Tevens leren ze onderlinge verschillen te waarderen en benutten, waardoor er een werkomgeving gecreëerd word waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Factsheet downloaden

Voorbeeld profiel

Waarom gebruik maken van Insights Discovery ?

Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren, wat een enorme impact heeft op het functioneren van de organisatie.

Doordat de kleurentaal makkelijk te begrijpen en te onthouden is, blijven mensen de taal dagelijks gebruiken.

Insights Discovery wordt ingezet voor diverse uitdagingen, op persoonlijk, team- of organisatieniveau en kan helpen om verschillende doelstellingen te bereiken, zoals:

  • Versterken van de communicatie binnen het team
  • Betere communicatie tussen verschillende teams
  • Duidelijk krijgen van de krachten en de minder sterke punten van een team
  • Creëren van een klantgerichte cultuur
  • Inzicht krijgen in de organisatiecultuur

 

KMO Portefeuille ?

  • Voor deelnemers uit Vlaanderen: betaling met KMO-portefeuille .Bespaar tot 40% op je netto inschrijvingsbedrag excl. BTW.
  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.

Aan de slag met Insights Discovery in jouw organisatie ?

Graag zoom ik met jou in op de prioritaire uitdagingen die momenteel leven in de organisatie, zodat we samen kunnen bespreken of Insights Discovery een antwoord kan bieden.

Neem contact op en laat ons een kennismakingsgesprek inplannen!