BLOG

Nieuwbrief september 2020

Laten we verbinden met het potentieel dat we in ons hebben. Ik zie de fenomenale groei in mijn moestuin als een symbool voor de maanden die we zijn door gekomen. Haal uit je tuin wat je niet dient, maak connectie met jezelf en kies dan de zaadjes die je wilt planten.  Het is dan wanneer de zaadjes geplant zijn, dat het echte werk kan beginnen. Dat zie ik bij mijn courgettes. Voor ik het weet zijn ze zo groot geworden dat ik ze niet meer kan hanteren en de smaak verdwijnt. Als ik de “dief” niet vaak genoeg verwijder van mijn tomatenplantjes (uitgelopen stengels die erg lijken op de tomatenplant zelf, maar de energie wegnemen van de plant), zit ik in de illusie dat ze groeien, maar de vruchten komen niet.  

Van mijn courgettes laat ik er nu eentje liggen. Bewust. Deze courgette gaat rotten en uit dat proces komen nieuwe zaadjes, voor volgend jaar. Geduldig sluit ik dan alweer het hekje van mijn moestuin, vertrouwend in het proces, dat soms het einde van iets er moet zijn, zodat er nieuwe dingen kunnen ontstaan. En dan verbind ik me met het potentieel dat er nog is en ben ik dankbaar voor alles wat mijn tuin me leert.

 

Benieuwd hoe je die connectie met jezelf, je zaadjes en je potentieel kan maken? Hieronder deel ik graag enkele initiatieven met jou, zodat we samen nu vooruit kunnen kijken. 

Vanaf september begin ik aan een reeks van 8 avonden, telkens een uurtje, waar ik de wijsheid deel die ik heb mogen ontvangen vanuit de O&O Academy in India. Samen mediteren en reflecteren we over verschillende thema's. Kom in contact met je diepere zelf, vergroot je bewustzijn en laat de dingen vanzelf oplossen. Ik verwelkom je graag. De prijs is €50 en je kan op elk moment instappen.

In oktober start ik eveneens de Quantum Entrepreneur. Een executive coaching traject met verschillende ondernemers, modules & een complementair team van experten die zich richten op het potentieel van jouw organisatie.

 

Terug naar overzicht